top of page

Mirë se vini në FoGS(Miqtë e George Spicer)

Së bashku ne mundësojmë të ardhme më të ndritshme
Playground.png

Rreth FoGS

Shkolla Miqtë e George Spicer (FoGS) është Shoqata e Mësuesve të Prindërve për shkollën fillore George Spicer.  Ne jemi një organizatë bamirëse e regjistruar që veprojmë në emër dhe në interes të të gjithë fëmijëve dhe prindërve në shkollë.

Çdo prind, kujdestar, gjysh i nxënësve ose anëtar i stafit të shkollës fillore George Spicer është i mirëpritur të bashkohet me FoGS dhe të ofrojë vullnetarisht kohën, idetë, ekspertizën dhe entuziazmin e tyre për të ndihmuar në mbledhjen e parave për fëmijët tanë dhe shkollën.

Përveç mbledhjes së fondeve, objektivi ynë kryesor është promovimi i frymës së komunitetit. Ne mendojmë se është e rëndësishme që fëmijët tanë të mësojnë nga familjet e tyre se sa i rëndësishëm është komuniteti i tyre lokal.

Nëse jeni të interesuar të përfshiheni dhe të keni një ndikim pozitiv në edukimin e fëmijës suaj, bashkimi me FoGS është një mënyrë fantastike për ta bërë këtë!  Do t'ju mundësojë të punoni së bashku me prindër dhe mësues të tjerë për të organizuar ngjarje argëtuese dhe për të mbledhur fonde për programe dhe pajisje të rëndësishme shkollore. 

Na kontaktoni në çdo kohë në friendsofgeorgespicerpta@gmail.com

Lajme & Përditësimet

Table Tennis.jpg
Fondet e mbledhura deri më tani këtë vit

 

Qëllimi ynë për vitin akademik 2023/24 është të mbledhim 15,000 £ për pajisjet e reja të lojës në Sketty road.  Deri më tani, kemi arritur një të mahnitshme

6600 £
Fondet e mbledhura deri më tani këtë vit

 

Qëllimi ynë për vitin akademik 2023/24 është të mbledhim 15,000 £ për pajisjet e reja të lojës në Sketty road.  Deri më tani, kemi arritur një të mahnitshme

6600 £
Scores On The Doors (7).png
bottom of page