top of page
janar 2024

GAZETE

FoGS - Transparent.png

Mirë se vini në buletinin tonë të ri të pamjes!

Një vit i ri dhe një pamje e re për grupin Friends of George Spicer PTA!  Jemi krenarë të njoftojmë lançimin e faqes sonë të internetit krejt të re dhe gazetave të reja mujore me stil.

Edhe pse fundi i vitit të kaluar ishte sfidues, ne po rikthehemi në vitin 2024 dhe do të vijnë shumë gjëra emocionuese.  Mbani sytë hapur për buletinet, posterat, fletëpalosjet tona gjatë gjithë vitit për të qëndruar në dijeni!

PHOTO-2024-07-11-11-09-41

PHOTO-2024-07-11-11-09-41

PHOTO-2024-07-11-11-09-42

PHOTO-2024-07-11-11-09-42

PHOTO-2024-07-11-11-09-41 (1)

PHOTO-2024-07-11-11-09-41 (1)

ea7b076f-a710-47cc-b7d8-4baa72184d59

ea7b076f-a710-47cc-b7d8-4baa72184d59

c82fa11f-f85c-4c3f-b1b4-eac3b60553ed

c82fa11f-f85c-4c3f-b1b4-eac3b60553ed

cb8da2f3-e670-48eb-ba09-c24585072f45

cb8da2f3-e670-48eb-ba09-c24585072f45

bb42eabd-01c2-4e7b-b0ab-54072ed808c3

bb42eabd-01c2-4e7b-b0ab-54072ed808c3

a71b1938-0c04-45e1-bb4d-bbbd69b7f4da

a71b1938-0c04-45e1-bb4d-bbbd69b7f4da

96af4d46-6c8f-4225-b1de-a9a50c2fd9f2

96af4d46-6c8f-4225-b1de-a9a50c2fd9f2

898102e9-d3cd-4880-83d9-70642c061418

898102e9-d3cd-4880-83d9-70642c061418

93defe55-125a-4ba4-a051-1948eb2bfcdb

93defe55-125a-4ba4-a051-1948eb2bfcdb

61a7a9df-6ec4-47e2-a2d1-72118301648d

61a7a9df-6ec4-47e2-a2d1-72118301648d

Thank you to the whole school community, everyone that has donated to, visited, supported and enjoyed the various events from this year - we couldn't do it with you!

Fondet e mbledhura deri më tani këtë vit

 

Qëllimi ynë për vitin akademik 2023/24 është të mbledhim 15,000 £ për pajisjet e reja të lojës në Sketty road.  Deri më tani, kemi arritur një të mahnitshme

6600 £
Table Tennis.jpg

We'll be back next year with a new calendar of exciting events, so keep your eyes peeled for more details coming your way in September! 

Wishing you all a wonderful summer break - See you in September!

The FoGS Team

Get in Touch

If you would like to volunteer, have any ideas for fund raising, or simply want to know more, then complete the form or pop us an email... we're a friendly bunch!

  • Instagram
  • alt.text.label.Facebook

Thanks for your message, we will get back to you!

bottom of page