top of page
janar 2024

GAZETE

FoGS - Transparent.png

Mirë se vini në buletinin tonë të ri të pamjes!

Një vit i ri dhe një pamje e re për grupin Friends of George Spicer PTA!  Jemi krenarë të njoftojmë lançimin e faqes sonë të internetit krejt të re dhe gazetave të reja mujore me stil.

Edhe pse fundi i vitit të kaluar ishte sfidues, ne po rikthehemi në vitin 2024 dhe do të vijnë shumë gjëra emocionuese.  Mbani sytë hapur për buletinet, posterat, fletëpalosjet tona gjatë gjithë vitit për të qëndruar në dijeni!

On a serious note, a lot of damage was done in the flood last year, and we are finally on our way to getting a replacement unit to store our goodies.  This is crucial for us to continue raising vital funds that enhance our children's school experience. 

 

In the coming months we will be asking you for new donations to hep us raise funds to support our children's learning experience.  Please keep your eyes peeled and help us as much as you can!

Christina in the bin.jpg
Foglets.png

We've also recently had the Reception, Year 1 and Year 2 GLOW DISCOS!  Not only are these fun for the children, but we've raised another fantastic sum of money (so much so, we are still counting the pennies!)

As soon as we can, we will update our grand total for the year so far... In the meantime, a huge shout out to all the parents, staff and our 'FOGLETS', Evie & Elsie, Georgia and Jack, who helped at the discos - without your time and dedication, we would not be able to host our events that we know are enjoyed by all.

Ngjarjet e këtij afati

Glow Disco Vjetor 1 & 3.png

Klikoni në imazhet e mëposhtme për detaje të plota:

Kopje e Non Uniform Day.png
AGM for Web (1).png

Ejani dhe bashkohuni në takimin tonë të radhës

FoGS është vendi ku prindërit dhe mësuesit bashkohen për të krijuar një komunitet mbështetës dhe mbledhje fondesh për studentët. Bashkohuni me ne në misionin tonë për të ofruar edukimin dhe mundësitë më të mira për fëmijët tanë.

Takimi ynë i radhës do të jetë të martën më 6 shkurt, ora 9:15 në Ladysmith Cafe.

1

Takoni prindër/kujdestarë me mendje të njëjtë

2

Ndihmoni për të ndërtuar një më të fortë

komuniteti shkollor

3

Stuhi idesh dhe

aktivitete për mbledhjen e fondeve

PTA Coffee Morning.png

Takimi i radhës i FoGS

e martë 6 shkurt, 9.15 paradite

@

Kafeneja Ladysmith

4

Përdorni talentet/aftësitë tuaja për të

ndihmoni bamirësinë tonë

5

Qëndroni të informuar për lajmet më të fundit

dhe ngjarjet në shkollë

6

Bëhuni një model pozitiv për

fëmijën/fëmijët tuaj

Përparimi ynë

Fondet e mbledhura deri më tani këtë vit

 

Qëllimi ynë për vitin akademik 2023/24 është të mbledhim 15,000 £ për pajisjet e reja të lojës në Sketty road.  Deri më tani, kemi arritur një të mahnitshme

6600 £
Scores On The Doors (7).png
bottom of page