top of page
janar 2024

GAZETE

FoGS - Transparent.png

Mirë se vini në buletinin tonë të ri të pamjes!

Një vit i ri dhe një pamje e re për grupin Friends of George Spicer PTA!  Jemi krenarë të njoftojmë lançimin e faqes sonë të internetit krejt të re dhe gazetave të reja mujore me stil.

Edhe pse fundi i vitit të kaluar ishte sfidues, ne po rikthehemi në vitin 2024 dhe do të vijnë shumë gjëra emocionuese.  Mbani sytë hapur për buletinet, posterat, fletëpalosjet tona gjatë gjithë vitit për të qëndruar në dijeni!

Table Tennis.jpg
AGM for Web.png

We recently held our Annual General Meeting at Kimberley Gardens, and it was exciting to welcome some new faces, who we hope will join our regular meetings. We talked about upcoming events, and ideas on how to spend the funds we are raising.

 

If you would like to come to our next meeting and have your say, we would love to welcome you on Wednesday 15th May - see details below.

We also welcomed two new Co-Chairs, Rebecca and Hannah, who will be leading the FoGS team after this years Chair, Christina Culora, decided to step down.

 

Last year was a challenge for the FoGS team, organising the first full scale Summer Fun Day since the pandemic, and having the storage facility flood just before the Winter Wonderland event.  Thank you Christina for holding the team together - we're glad you are sticking around on the committee for another year to support us further.

For a full list of our current team, click here

FOGS - Christina.jpg

We are starting to plan this years Summer Fun Day - if you have any ideas, would like a stall (or know anyone who would) then please contact us friendsofgerogespicerpta@gmail.com

We will be collecting donations on Friday 7th June, keep your eyes peeled for further details!

Ngjarjet e këtij afati

Glow Disco Vjetor 1 & 3.png

Klikoni në imazhet e mëposhtme për detaje të plota:

Kopje e Non Uniform Day.png

Ejani dhe bashkohuni në takimin tonë të radhës

FoGS është vendi ku prindërit dhe mësuesit bashkohen për të krijuar një komunitet mbështetës dhe mbledhje fondesh për studentët. Bashkohuni me ne në misionin tonë për të ofruar edukimin dhe mundësitë më të mira për fëmijët tanë.

Takimi ynë i radhës do të jetë të martën më 6 shkurt, ora 9:15 në Ladysmith Cafe.

1

Takoni prindër/kujdestarë me mendje të njëjtë

2

Ndihmoni për të ndërtuar një më të fortë

komuniteti shkollor

3

Stuhi idesh dhe

aktivitete për mbledhjen e fondeve

PTA Coffee Morning.png

Takimi i radhës i FoGS

e martë 6 shkurt, 9.15 paradite

@

Kafeneja Ladysmith

4

Përdorni talentet/aftësitë tuaja për të

ndihmoni bamirësinë tonë

5

Qëndroni të informuar për lajmet më të fundit

dhe ngjarjet në shkollë

6

Bëhuni një model pozitiv për

fëmijën/fëmijët tuaj

Përparimi ynë

Fondet e mbledhura deri më tani këtë vit

 

Qëllimi ynë për vitin akademik 2023/24 është të mbledhim 15,000 £ për pajisjet e reja të lojës në Sketty road.  Deri më tani, kemi arritur një të mahnitshme

6600 £
Scores On The Doors (7).png

Get in Touch

If you would like to volunteer, have any ideas for fund raising, or simply want to know more, then complete the form or pop us an email... we're a friendly bunch!

  • Instagram
  • alt.text.label.Facebook

Thanks for your message, we will get back to you!

bottom of page