top of page

Mënyrat për të mbledhur fonde

FoGS PTA në pub_edited.jpg
Rekrutimi i mjegullave.png

Ne jemi gjithmonë në kërkim të palëve të duarve të dobishme për t'iu bashkuar ekipit.  Gjithçka që bëjmë në FoGS është një përpjekje ekipore dhe nuk mund të mbledhim fonde pa ndihmën e prindërve vullnetarë, kujdestarëve dhe stafit të mrekullueshëm të shkollës.

Pra, nëse mund të ndihmoni në një ngjarje të caktuar, nëse keni ide, ose dëshironi të përfshiheni rregullisht... ne duam të dëgjojmë nga ju!  Thjesht plotësoni formularin e kontaktit më poshtë dhe dikush do t'ju kontaktojë.

Mënyra të tjera për të mbështetur FoGS

FINANCIMI I PËRKRAHUR

Nëse punoni për një organizatë dhe ato kanë një politikë financimi të përputhur (nganjëherë quhet politikë e përgjegjësisë sociale të korporatës), çdo para që mbledhni për shkollën mund të përputhet nga punëdhënësi juaj.

Nëse mendoni se kompania juaj mund të jetë në gjendje të ndihmojë, ju lutemi na kontaktoni. 

FITON FONDET GJATË BLERJEVE!

FOGS janë bashkuar me kompani të ndryshme për të ndihmuar në rritjen e fondeve për shkollën dhe për ta bërë më të lehtë përfshirjen tuaj...

  • Regjistrohu nëMbledhja e lehtë e fondeve, dhe marka dhuroni kur blini!

  • Bleni vulat e emrit tuaj ngaStampTastic dhe shkruani kodin EN11YF kur porosisni.

  • Blini etiketat e emrit tuaj ngaStikins dhe përdorni numrin 7843 kur porosisni. Për shkollën do të rritet komisioni 30%.

  • Merrni një skuter të ri ngaMikro Skuter dhe shkruani kodin 101993 kur porosisni.

Come and join our next meeting

FoGS is where parents and teachers come together to create a supportive community and fundraise for students. Join us in our mission to provide the best education and opportunities for our children.  Details of upcoming meetings are below, and everyone is welcome to join us (dates are subject to change, do check if you would like to come along).  Daytime meetings are at Ladysmith Café on Ladysmith Road, and evening meetings are at The Kings Head pub in Enfield Town.

Kontaktoni

Nëse dëshironi të dilni vullnetar, keni ndonjë ide për mbledhjen e fondeve ose thjesht dëshironi të dini më shumë, atëherë plotësoni formularin ose na dërgoni një email... ne jemi një grup miqësor!

  • Instagram
  • alt.text.label.Facebook

Thanks for your message, we will get back to you!

bottom of page