top of page

Ngjarjet

Më poshtë janë pjesa tjetër e ngjarjeve të FoGS për pjesën tjetër të vitit akademik 2023/24.  Nëse keni ndonjë pyetje, ose mund të ndihmoni për të lehtësuar ndonjë nga ngjarjet e mëposhtme, ju lutemi na dërgoni një email ose plotësoni formularin tonë të kontaktit.  Një anëtar i ekipit do t'ju përgjigjet...

Copy of Non Uniform Day (1).png

Mbledhja e fondeve për ditën jo uniforme & Donacionet e Panairit Veror

E premte 7 Qershor

Vendndodhja Mark_edited.png
Sketty Road & 
Kopshtet Kimberley

Mbledhja e fondeve për Ditën Jo Uniforme.  Dhurim i sugjeruar1 £ për fëmijë.

Ju lutem donacione vetëm me para!  Ne nuk mund të pranojmë pagesa me kartë.

Ne gjithashtu do të mbledhimdonacione për Panairin Veror, kështu që nëse keni ndonjë Dhuratë / Lodra / Tualetin / Alkool me cilësi të mirë, të padëshiruar dhe të papërdorur që jeni të lumtur të dhuroni për Tombolën, ju lutemi sillni ato me vete atë ditë (ose kontaktoni FoGS për të rregulluar një zbritje!) 

Donation Day

Panairi veror

E shtune 6 korrik

Vendndodhja Mark_edited.png
Rruga Sketty

 

Orari dhe detajet e ngjarjes do të konfirmohen së shpejti!

SFD for Website (1).png
Summer Fun Day
bottom of page