top of page
janar 2024

GAZETE

FoGS - Transparent.png

Mirë se vini në buletinin tonë të ri të pamjes!

Një vit i ri dhe një pamje e re për grupin Friends of George Spicer PTA!  Jemi krenarë të njoftojmë lançimin e faqes sonë të internetit krejt të re dhe gazetave të reja mujore me stil.

Edhe pse fundi i vitit të kaluar ishte sfidues, ne po rikthehemi në vitin 2024 dhe do të vijnë shumë gjëra emocionuese.  Mbani sytë hapur për buletinet, posterat, fletëpalosjet tona gjatë gjithë vitit për të qëndruar në dijeni!

Ngjarjet e këtij afati

Glow Disco Vjetor 1 & 3.png

Klikoni në imazhet e mëposhtme për detaje të plota:

Kopje e Non Uniform Day.png
Glow Disco Vjeç 3 & 5.png

Ejani dhe bashkohuni në takimin tonë të radhës

FoGS është vendi ku prindërit dhe mësuesit bashkohen për të krijuar një komunitet mbështetës dhe mbledhje fondesh për studentët. Bashkohuni me ne në misionin tonë për të ofruar edukimin dhe mundësitë më të mira për fëmijët tanë.

Takimi ynë i radhës do të jetë të martën më 6 shkurt, ora 9:15 në Ladysmith Cafe.

1

Takoni prindër/kujdestarë me mendje të njëjtë

2

Ndihmoni për të ndërtuar një më të fortë

komuniteti shkollor

3

Stuhi idesh dhe

aktivitete për mbledhjen e fondeve

PTA Coffee Morning.png

Takimi i radhës i FoGS

e martë 6 shkurt, 9.15 paradite

@

Kafeneja Ladysmith

4

Përdorni talentet/aftësitë tuaja për të

ndihmoni bamirësinë tonë

5

Qëndroni të informuar për lajmet më të fundit

dhe ngjarjet në shkollë

6

Bëhuni një model pozitiv për

fëmijën/fëmijët tuaj

Përparimi ynë

Fondet e mbledhura deri më tani këtë vit

 

Qëllimi ynë për vitin akademik 2023/24 është të mbledhim 15,000 £ për pajisjet e reja të lojës në Sketty road.  Deri më tani, kemi arritur një të mahnitshme

6600 £
Scores On The Doors (6).png
bottom of page